Ontmossen van daken regio Zoersel


Uw dak is het deksel van uw woning. Het beschermt u tegen alle soorten (barre) weersomstandigheden en biedt u de nodige isolatie. Maar uw dak kan deze functie enkel goed vervullen als het in een propere staat verkeert.

 

Daarom is het belangrijk dat u uw dakbedekking op tijd en stond onderwerpt aan een grondige ontmossing. En daar helpen wij, van De Wasberen, u graag mee verder.

 

Al jaar en dag ontmossen wij zowel platte als hellende daken in Zoersel en ruime omgeving. Neem hier contact met ons op voor meer informatie! 

ONTMOSSEN VAN DAKEN REGIO ZOERSEL


De Wasberen zorgen voor een veilig en proper dak


Uw dak laten ontmossen, doet u in de eerste plaats met het oog op een netjes uitziend dak. Toch biedt het tijdig ontmossen van uw dak u nog veel meer interessante voordelen: 

 

Staat van de dakbedekking verbetert

Een dak bedekt met mos isoleert minder goed dan een mosvrij dak. Door uw dak te laten ontmossen, verbetert u de staat ervan. 

 

Geen verstopte regenpijpen meer

Een dak zonder mos voorkomt vervuilde en/of verstopte regenpijpen.

 

Netter domein

Een met mos bedekt dak vervuilt niet alleen het dak zelf, maar ook het terras, de gevel, de oprit, etc. Laat uw dak ontmossen en geniet zo heel het jaar door van een proper terrein. 

 

Langere levensduur van uw dak

Een dak dat regelmatig van mos ontdaan wordt, gaat langer mee dan een (zwaar) vervuild dak. 

 

Waarde van uw pand stijgt

Een pand zonder mos heeft een hogere marktwaarde dan een pand met een met mos bedekt dak. 

 

Wenst u een beroep te doen op De Wasberen om uw dak te laten ontmossen in de omgeving van Zoersel? Vraag hier direct een gratis offerte aan! Ontmossen van daken overlaten aan De Wasberen


Dankzij onze jarenlange ervaring in het ontmossen van daken weten wij als geen ander hoe wij uw dak op een doeltreffende manier kunnen reinigen.

 

Wij houden rekening met uw daktype, de helling van uw dak, de bereikbaarheid van uw dak, etc. om te bepalen welke ontmossingsmethode het meest geschikt is voor uw dakbedekking. Wij ontmossen uw dak steeds met heet water om beschadigingen te voorkomen. 

 

Vraag hier direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor uw dakontmossing in of rondom Zoersel.