Gevelreiniging regio Zoersel


Uw gevel is het uithangbord van uw woning. Als uw gevel er smerig of slecht onderhouden bijligt, is dat niet bepaald uitnodigend. En dan hebben we het nog niet gehad over de vocht- en schimmelproblemen die tot stand kunnen komen door toedoen van een vervuilde gevel.

 

Professionele gevelreiniging herstelt de originele staat van uw gevel waardoor u opnieuw optimaal beschermd wordt tegen weersinvloeden.

 

De Wasberen staan voor u klaar voor alle soorten gevelreiniging in en rondom Zoersel. 

GEVELREINIGING REGIO ZOERSEL


Professionele gevelreiniging laten uitvoeren door De Wasberen


PROFESSIONELE GEVELREINIGING LATEN UITVOEREN DOOR DE WASBEREN

Bent u woonachtig in de omgeving van Zoersel en is uw gevel licht of zwaar vervuild, maar verkeert hij nog in goede staat? Dan bent u bij De Wasberen aan het juiste adres voor een diepgaande gevelreiniging. Wij gaan als volgt te werk voor het reinigen van uw gevel(s): 

 

1) Inspectie 

We inspecteren de aard en het materiaal van de vervuiling om te bepalen welke reinigingstechniek het beste is voor uw gevel(s). We kiezen steeds voor een methode die ervoor zorgt dat uw gevel intact blijft en zijn originele kleur behoudt.

 

2) Gevelrenovatie

Zodra de gevelreiniging uitgevoerd is, gaan we over tot gevelrenovatie. In deze fase wordt uw gevel hersteld waar nodig. 

 

3) Gevelbescherming

We brengen gevelbescherming aan in de vorm van een waterafstotende laag. 

 

Vraag hier direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor uw gevelreiniging in regio Zoersel! Gevelreiniging: ons aanbod


Gevels hebben verschillende soorten ondergronden en kunnen ook met verschillende stoffen en/of materialen vervuild worden. Daarom bestaan er meerdere reinigingstechnieken. Wij passen o.a. de volgende reinigingsmethodes toe op uw gevel(s) in of rondom Zoersel: 

 

Gevel hogedrukreinigen

Een professionele hogedrukreiniger is in staat om alle soorten lichte en zware vervuiling van uw gevel(s) te verwijderen. Denk hierbij aan mossen, algen en andere groene aanslag, maar ook aan roet, graffiti, etc. Afhankelijk van de ernst van de vervuiling passen we de druk waarmee we uw gevel(s) reinigen aan. 

 

Gevel stoomreinigen

Stoomreiniging is ideaal voor licht vervuilde gevels. Onder lichte druk spuiten we zeer warm water tegen uw gevel om zo alle mossen, kalkzandsteen en zwarte aanslag te verwijderen. 

 

Gevel chemisch reinigen

Wanneer uw gevel zo sterk vervuild is dat stoom- of hogedrukreiniging niet meer helpt, biedt chemische reiniging een oplossing. Wij passen dit soort reiniging vooral toe wanneer het gaat om coatings en verfresten. 

 

Bent u op zoek naar een firma voor professionele gevelreiniging in regio Zoersel? Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan bij De Wasberen!